Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Być..."

Być w Twojej nocy bezsennej
Pełnej spadających gwiazd
Ciepłą myślą otulającą czule
Delikatnym płomieniem miłości
Zatańczyć w Twojej duszy
Wywołaś uśmiech na twarzy
Zaleczyć rany i ogrzać serce
Mój Miły...Mój Ty Wspaniały
To mi się marzy...
Byś zasnął i nie bał się więcej już
Że stracisz mnie bezpowrotnie
Kiedyś stanie się cud...
W blasku wschodzącego dnia
Będę zielonością nieba
Złocistym promieniem kiedy trzeba
Przewodnikiem po trudnej drodze
Wiem...szalone pomysły mam...
Wszystko inne...ciekawsze będzie
Odnajdziemy Nasze szczęście

19.03.2021
22:48

281 652 wyświetlenia
2732 teksty
35 obserwujących