Menu
Gildia Pióra na Patronite

ROZ 1.1 . Arthryl. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

być samotnym osobom ,
tak utkniesz samotności ,
nie za wiele dostało do końca .
patrzyć wokół Ciebie i widzisz cień ,
czarno na biało ,

Takiego los przygotował na start ,
sami nie wybierasz szczęścia ,
zachowujemy pozory do ukrycia ,
chować udajesz przed kimś inom osobę , .

355 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!