Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Być ponadto kimś na dłużej
Nie na chwilę
I znów czerpać z siebie miłość
Tylko tyle
No i czasem chwycić dłonią
Twoją duszę
By nie zlecieć znów ze stołu
Jak okruszek

11 816 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
  • Grafit

    22 February 2021, 03:47

    Ładnie i romantycznie :)