Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koniec

Być może w końcu zwariowałam
Być może w życiu już przegrałam
Może miłość była zbyt blisko
Może tym razem zmieniłeś wszystko

Wszystko to, co dziś zatruciem
Wszystko co kiedyś nazwałeś uczuciem
Wszystko to było i będzie fałszywością
I nigdy nie nazwiesz tego miłością

Dziś widzisz, że łzy mi po policzkach lecą
Widzisz, jak smutek na mej twarzy klecą
Widzisz... na mym sercu cięta rana
I znów myśli chore, znów nie jestem kochana...

2565 wyświetleń
23 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!