Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miano na dzieci

Być matką to takie miano.
Kochać mimo wszystko.
Bezwarunkową miłością.
Bezinteresownie pomagać.

Służąc najlepszym wzorcem
Podnosić Wiarą, Dawać Nadzieję.
Najważniejsza z ról kobiet.
Trudno jest jej sprostać.

Bo nie ma IDEALNEJ
Matki, która urodzi.
Jak i takiej co jak własne,
wychowa to ZASZCZYT!

Nie ma reguł ani recepty,
choć zdarzają się wyrodne.
I zaborcze matki przez które,
los zakpił sobie z dzieci.

92 608 wyświetleń
881 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!