Menu
Gildia Pióra na Patronite

🌙

być księżycem jednej nocy
do ciebie zajrzeć na chwilę
zza firanki blask roztoczyć
może cię zaskoczę mile

a ty się poddasz rozkoszy
gdy swoim blaskiem okryję
i zamkniesz swe śliczne oczy
bym mógł muskać rzęs żonkile

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • kati75

    13 August 2020, 19:42

    Ten księżyc to dopiero rozrabiaka 🌛🤔😁

  • Maciek Zz

    13 August 2020, 19:35

    księżycowy pył w tym wierszyku był 😉