Menu
Gildia Pióra na Patronite

Istnienie

Być dla kogoś niebem,
O poranku chlebem,
Słońcem w jego duszy,
Które ból zagłuszy,
Księżycem w jego oczach,
W najpiękniejszych nocach,
Latem i natchnienie.
U K O J E N I E M

978 wyświetleń
9 tekstów
3 obserwujących