Menu
Gildia Pióra na Patronite

Być człowiekiem

Być czlowiekiem,
to patrząc na twarz drugiego,
zobaczyć nie tylko brud i niedoskonalości
Być czlowiekiem,
to dostrzec w oczach pełnych złosci,
oczy które utraciły
to czego tak bardzo pragną - miłości.

11 894 wyświetlenia
109 tekstów
1 obserwujący
  • 2 February 2016, 17:59

    Bo nie ma złych ludzi, są tylko skrzywdzeni lub zaniedbani.

  • Cris

    2 February 2016, 17:21

    wymowny...
    :)

  • RedRose

    2 February 2016, 16:55

    pięknie