Menu
Gildia Pióra na Patronite

być albo nie być
jakie to ma znaczenie
jeśli nie warto

15 276 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących
  • silvershadow

    30 September 2022, 17:10

    pozostaje pytanie

  • oszi3

    30 September 2022, 09:59

    Jeśli nie warto to niebyt. Byt, być jest wartością bez którego nie warto... ;)

  • Victoria Angel

    30 September 2022, 09:21

    Maba ma rację. :-)