Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieograniczona

By unieść dotyk do słońca
złapać maleńką nić złota
i wpleść między
uniesienia serca

uwić z liści koc
i okryć nimi nagie myśli
pragnienia powiewające na wietrze

ukraść z dna jeziora perły blask
i tańczyć w jego zachwycie
nieokiełznaną melodią
tysiąca śmiechów
i miliona róż

by być wszystkim i niczym
wystarczy przecież
zamknąć oczy

10 099 wyświetleń
73 teksty
9 obserwujących
  • motylek96

    17 June 2020, 18:30

    Podpinam się pod opinię emcek😉