Menu
Gildia Pióra na Patronite

2016

By ten nadchodzący rok
Za rok odchodził z żalem,
Że to, co było,
Drugi raz się nie stanie.

By każda uroniona łza
W złości, smutku i rozpaczy
Milionem uśmiechów
Odzwierciedlała się na twarzy.

By każdy wschód słońca
Zapowiedział niebieską przygodę.
Życzę wam wszystkiego,
Co tylko dziś mogę.

Żeby wszyscy mieli w końcu
To, do czego dążą,
By marzenia senne,
Które w głowie krążą.
Te przyjemne tylko
Do rzeczywistości dążą.

Niech ten rok, co właśnie
Wartko się zaczyna,
Nie zawiódł nigdy
Waszych oczekiwań.

21 549 wyświetleń
318 tekstów
8 obserwujących
  • RudaDusza

    2 January 2016, 12:32

    Dziękuję ;)

  • krysta

    31 December 2015, 19:32

    ''Niech ten rok, co właśnie
    Wartko się zaczyna,
    Nie zawiódł nigdy
    Waszych oczekiwań.''

    Piękne życzenia...dziękuję i odwzajemniam. :)