Menu
Gildia Pióra na Patronite

by pobiegał...
poczuł wiatr na skórze
i jak pegaz
szybko wzbił się w górę

Teksty z obrazami - by pobiegał...
poczuł wiatr na skórze
i jak pegaz
szybko wzbił się w górę - Maciek Zz
by pobiegał... poczuł wiatr na skórze i jak pegaz szybko wzbił się w górę - Maciek Zz
48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!