Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pozytywka

Burza się zrywa
serce porywa ,
raniąc słowem przyjaźni
niszczy piękno
kwiatu młodości .
Zapomniana godność
tylko próżność
karmiona zgnilizną
chorym poczuciem dobroci .
Zło się czai
porywa w pustkę
tam zostaniesz ,
by płodzić literę głupoty
raniąc naiwnych ,
grabiąc z normalności .
Strach przed samotnością
pozostanie w trzewiach
by trawić cię
w pocałunku zdrady
zroszonych pozytywką
niewinnych samotnych łez ...

Dedykowane... pozytywka ...

http://www.youtube.com/watch?v=zb1oJwD_Ktk

52 539 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • tknp

    26 June 2012, 21:56

    ostro

  • Sol 8

    26 June 2012, 21:15

    Samo życie . Pozdrawiam ciepło.
    Spokojnej nocy .

  • Gaia

    26 June 2012, 21:07

    Wersy pełne goryczy
    ale nie samotne są
    Pozdrawiam :)