Menu
Gildia Pióra na Patronite

Burza burzy nieporządek

burza?
burza bo burzy coś a co
burzy? no na przykład
burza
burzy porządek ale co się stanie kiedy
burza będzie
burzyć nieporządek czy ten
zburzony
nieporządek będzie teraz
porządkiem czy będzie jeszcze bardziej
nieporządnym
nieporządkiem ale przecież to niemożliwe bo albo jest
nieporządek albo
porządek to tak jakby sie
było w ciąży
i bardziej w ciąży wiec co sie dzieje kiedy
burza
burzy nieporządek?

To chyba magia.

6199 wyświetleń
72 teksty
2 obserwujących
  • awatar

    16 August 2010, 19:09

    zabawna gra w słowa, z tą burzą to chyba idea nienowa, ale gra prowadzona dobrze, pozdrawiam +

    /warto poprawić pisownię na pisownię polską, bo to nie gra z pisownią/