Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

Bursztynem
Ostatniej herbaty
Kosteczką czekolady

Cichym szeptem
Nagle wykrzyczanym
Na półpiętrze

Oceanem strachu
Pośród wysp
Codzienności

Gaśniemy

Łapiemy ostatni
Blask Słońca
W dłonie
Rozedrgane

Staramy się
I blakniemy
Jeszcze bardziej.

4466 wyświetleń
40 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!