Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sny

Budzisz mnie kolejny raz
Ile jeszcze razy zasnę tej nocy
By Cię zobaczyć?

Prągnę pozostać w tej wieczności
Niż co rusz zdawać sobie sprawę
Że to smutna nieprawda

Serce, Twą iluzją rozlane
Wyobraża sobie bóg wie co
Przemiłe ciepło...

Głowa powoli zapomina
Może lepiej zapomnieć?
Wrócić do świata bez Ciebie...

Spadającej Gwieździe...

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    18 October 2020, 08:40

    Dziękuję, PerłowaDuszyczko :) dziś piszę lepiej, jutro będzie gorzej, kwestia weny i przeżyć

  • scorpion

    17 October 2020, 08:46

    To nie ten, Mabo, ten wkradł się dziś w nocy... tamten schowany dopiero będzie :)

    od Helia, Maciek Zz, Die Rose