Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niebo

Budzi mnie odgłos deszczu

jest wcześnie rano,wstaje by zamknąć okno

jednak widzę że nie pada

idę za szumem, wychodzę na klatkę schodową

głos dochodzi z dołu

schodzę po schodach

dźwięk staje się coraz bardziej wyraźny

otwieram drzwi wyjściowe

widzę setki tysięcy ludzi

wszyscy klaszczą..

najodważniejsi z tłumu wychodzą w moja strone

dziękują mi

gratulują tego że żyłem tak jak chciałem

więc tak wygląda niebo..

5838 wyświetleń
49 tekstów
10 obserwujących
  • honey_007

    18 April 2010, 11:26

    Słowa zachęcające do dalszego czytania, prowadzą do bardzo ciekawego zakończenia...
    + :)

  • barszczuś

    12 April 2010, 09:56

    Świetnie się czyta i ma płęte, którą niewielu ludzi odwarzyłoby się przekazać.
    Gratulacje
    PIsz dalej ;)