Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piosenka.

Budzi mnie cichy płacz wierzb
Przemierzam dziś świat
Choć boję się, że znów ta tęsknota nie da mi spać.

Prowadzi mnie wiatr, chroni od burz
Gdy ustaje czuję lęk
Że znów ta tęsknota nie da mi żyć

Widzę Cię w ogniu, co ledwo się pali
I w porannych kroplach rosy
Przeglądam się we wzburzonej fali
Od świtu aż do zmroku.

Tak boję się ufać gdy nie ma Cię obok
Tak mija me życie mijają lata
A moje serce roztrzaskane odnajdziesz
W każdym kawałku swojego świata.

851 wyświetleń
14 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!