Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poplątani

Budzę się
Zaplątana w Twoje włosy
Zaplątana w dym z Twojego papierosa
Zaplątana w Twoje ramiona
myśli
słowa
serce
Tak zaplątana, że już własnych palców nie widzę
i błądzę

1805 wyświetleń
26 tekstów
3 obserwujących
  • No_One_

    30 October 2012, 08:29

    "Tak zaplątana, że już własnych palców nie widzę
    i błądzę"


    Więc życzę plątania się...
    wiecznego :)