Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odpowiedzialność

Brzemię
Spadło na twoje serce
Czym je uniesiesz?
Bo na dźwignięcie ciężaru
Najskrytszej miłości
Trzeba wielkiej siły
Nie zrodzonej w jednej chwili
Lecz takiej
Która dojrzewa
Aby spełnić powinność
Zapalenia w drugim sercu
Światła nadziei
Musisz więc teraz
Sobie odpowiedzieć
Czy zechcesz ją pokochać

52 583 wyświetlenia
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!