Menu
Gildia Pióra na Patronite

31.03.22

Brzeg, na który stawiać chce rozmokłe palce rozmywa się szybciej niż cisza wypełniająca moją głowę
Kolejny raz tłumię wzniosłość tej przychylności
Coś kąsa serce
Wyrywa się zza zamkniętych drzwi
Wybrzmiewa ta sama muzyka, która nie pozwala na obojetnosc
Jestem wobec Ciebie bezradna

3343 wyświetlenia
63 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!