Menu
Gildia Pióra na Patronite

''Straciłeś mnie''

Brokatowe oczy
sukienki szyte cierpliwością
słodkie perfumy
kwiaty wpinane we włosy
wszystko dla Ciebie.

Zdefiniowana miłość
szczerość związana z jasnością
dla Ciebie.

Ty jako niepewność
wsiąknięty w siebie
wysoko unosząc głowę
wyłączyłeś uczucia.

Pragnę zamknąć ten rozdział
lecz wciąż spoglądam na
bliznę.

Nie ma mnie dla Ciebie.

4694 wyświetlenia
51 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!