Menu
Gildia Pióra na Patronite

Brama Górna
Zwana Wysoką
Wpadła mi w oko
Śladami Twoimi szłam
Taki miałam plan
Nepomucena widziałam
Uśmiechał się
Pięknie w tym mieście jest
Powstał kolejny wiersz
Ciebie nie spotkałam
Może nie chciałeś
Inne plany na ten dzień miałeś
A może nic nie wiedziałeś...
Podróż udana była
Chociaż marzenia nie spełniła(m)
...
Sercem pisane podarowane
Miasto pięknem zachwyca
"Zatańczymy na moście "
Być może kiedyś
Będzie radośnie(j)
...
24.08.2022
23:57

281 870 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!