Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota

Brak widoku oczu
Brak tego uśmiechu
Brak czegokolwiek,
co kocham w tym człowieku

Nie widziałam dawno
Oznak kwitnących kasztanów
Nie poczułam dawno
Przyspieszonego bicia serca
Wąchałam kiedyś wodę kolońską
Każdego deszczowego ranka
Teraz przyszła burza
Czuć jedynie zapach grozy w piorunach słanej.

48 210 wyświetleń
349 tekstów
7 obserwujących
  • 2 May 2010, 20:24

    Miło mi :)
    To było pisane w emocjach i nie sprawdzałam ani poprawności stylistycznej, ani nic, a także pisanie wierszy jakoś mi od pewnego czasu nie chce wychodzić, więc tym bardziej się cieszę z pozytywnej opinii ;)

  • Quelle

    2 May 2010, 20:10

    Jak dla mnie - świetny :)