Menu
Gildia Pióra na Patronite

" ... "

Brak tytułu
- Przypadek?
- Nie sądzę
... Wielokropek
Na łące
Zbiera kwiaty
Te pachnące
Bukiety tworzy
Pisze wiersze
Uczucia w nim
Te serdeczne
Są wieczne
Myśli kreatywne
Zmysły rozbudzone
Ciiii...
Przyleciał skowronek
...
Niech się dzieje
Świat i serce szaleje

05.02.2021
21:57

281 656 wyświetleń
2732 teksty
35 obserwujących