Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z celi...

Brak dotyku i namiętności
Wpycha człowieka w głębię samotności
Trudny jest związek za murami więzienia
Lecz wiara w miłość wiele tu zmienia
...
Zachwiana wiara po tamtej stronie
Bo druga połówka w smutku tonie
Ogromny ból i cierpienie dwóch osób
Lecz wiara w miłość to lek i sposób
...
Docenisz me czyny a także słowa
Ponieważ jesteś moja druga połowa
Zachwianie, ból i cierpienie prysną
Bo nasza miłość przetrwa wszystko...
...
Katusze przetrwamy ze stałą wiarą
I zawsze będziemy wzorową parą
Masz mnie w sercu, choć jesteś tam sama
Dotrwaj tej chwili, gdy otworzy się brama....

4571 wyświetleń
31 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!