Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oczekiwanie

Boże wychwalać Cię będę po wszech-czasy.
Za to, że wielką łaskę nam dałeś
I, że samego Siebie ofiarowałeś,
Krew Twoja oczyszcza nas
I chciałoby się powiedzieć :
"To już czas...to już czas"
Ile dni Panie nam dałeś ?
Czekamy na to co obiecałeś.
Gdy przyjdziesz na Ziemie w swej chwale
to mnie zabierz do Siebie na stałe.
Abym mógł cieszyć się z Tobą
Co już mam za sobą.

8967 wyświetleń
72 teksty
1 obserwujący
  • krysta

    4 January 2014, 13:18

    Podoba się ...

  • rzekoma ona

    4 January 2014, 13:11

    wspaniale tak myśleć, że kiedyś to wszystko co było, radością nam będzie