Menu
Gildia Pióra na Patronite

ADWENT 3

Boże Ojcze Wszechmogący
Kształtem przestrzeni
Mową obrazu
Muzyką ekranu
Pieśnią kobiety i mężczyzny
Tchnij
Wzruszenie
Przyśpieszone tętno
Szlochanie
Spiekoty twarzy
A ja już będę prorokował
Zdaniami
Wersami
Może ktoś przeczyta usłyszy
I pomyśli żeby być dobrym

297 594 wyświetlenia
4773 teksty
34 obserwujących
  • fyrfle

    5 December 2018, 08:07

    Dzziękuję. Pozdrawiam.

  • RozaR

    4 December 2018, 20:55

    Dobre światło