Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oratio

Boże miły mój
wspomóż wiarę mą
daj mi siły na nowy dzień
i odwagi,
odwagi by poznać drogi swe ...

1048 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!