Menu
Gildia Pióra na Patronite

apel przedostatni

Boże
miejże cierpliwość
dla pomysłów głupich

co rodzą mi się w głowie i jak bomba
są pełne tykających grzechów
daj czasem po łapach

wszak wiesz doskonale

- jak wiele jest dzieciaka w dorosłym człowieku

22 046 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • luterin

    30 July 2013, 19:52

    Oby Doroto, oby...jeśli rzeczywiście.
    Miło Cię widzieć :)
    Onejko, dziękuję.
    Czy lubię ? A zdarza mi się czasem zerknąć na siebie z uśmiechem :)

  • onejka

    26 July 2013, 22:42

    fajny, przekorny i pogodny, daje się wyczuć, że lubisz to dziecko w Sobie i świetnie !