Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podsumowanie dnia

Boże, dziękuję Ci za dzień,
Za to, że żyję,
Że nic nikomu złego się nie stało,
Za mamę i tatę,
Za siostrę i brata,
Za to, że w końcu mam go.

864 wyświetlenia
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!