Menu
Gildia Pióra na Patronite

wiosennie

..bo poezja proszę pani..
czasem to kraina jest wiosenna..
jak na zielonym deszczu zakochani jak muzyka drzewienna....
i w krainie proszę pani..
tej wiosennej..
tej czasami..
szmaragdowi czarodzieje z ptasich wojen śmiech rysują..
a gdy pot na brązie zapanuje..
pod ich władzą trumny całują..

13 666 wyświetleń
116 tekstów
19 obserwujących
  • motylek96

    25 February 2012, 16:09

    ten zdecydowanie lepsiejszy niż poprzedni:)

  • Voyage

    25 February 2012, 13:31

    Jak dla mnie świetne..;)