Menu
Gildia Pióra na Patronite

BÓMBA ATÓMOWA

Tera cicho, posłuchajata !
Ponoć Siergiej mo jum w majtkach
I jak widzę go, a jużci
Boje sie , że jum wypuści...

Take it easy, s'il vous ple
A nasz Antek mo aż dwie !

51 567 wyświetleń
594 teksty
70 obserwujących
  • 9 November 2023, 16:40

    • Sierjoża

      9 November 2023, 16:46

      Nie moja werażliwoś, jo to tylko łumpa łumpa...tak jak Stachu Kumpa

    • 9 November 2023, 16:46

      Nieszkodzi.
      Szukałam wolnego miejsca.

    • Sierjoża

      9 November 2023, 16:53

      Jakigo?

    • 9 November 2023, 16:54

      🥹------------------------------------------

    • Sierjoża

      9 November 2023, 16:57

      Niewim

    • 9 November 2023, 21:22

      Czego nie wiesz?

    • Sierjoża

      9 November 2023, 22:13

      Sam nie wim czego

    • 9 November 2023, 22:36

      Wiesz tylko nie lubisz o tym mówić.
      Podobno masz motor?

    • Sierjoża

      9 November 2023, 22:49

      Nie wim, motór mjołym wsk ale sprzedołym na wódke po tym jak my zabrały prawo do jazdy

    • 9 November 2023, 22:51

      No co za historia. A koło masz?

    • Sierjoża

      9 November 2023, 22:52

      We Kole to go kupjełym, mjoł aż dwa

    • 9 November 2023, 22:53

      Rower w Kole?
      A to nowa historia. Sprzedaj jeszcze jakąś ?

    • Sierjoża

      9 November 2023, 22:58

      Motór, w Kole to miasto nie znosz sie na biologii?

    • 9 November 2023, 22:58

      Nie. Siedzę ciągle na chórze i nic nie wiem.

    • Sierjoża

      9 November 2023, 23:05

      To powinniśta tam śpiwać ło kołach i motorach, to śerodki kumunikacji do nieba bramów

    • 9 November 2023, 23:07

      Ostatnio o Beacie.
      Nie masz znajomych w policji co by ci te papiery oddali.
      Jak na targ jeździsz stopem?

    • Sierjoża

      9 November 2023, 23:11

      Stachu sprzunto kumisarjat, musze ze nim pogodać