Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ból

Bólowi zadać ból
Niech odpłynie gdzieś daleko
Niechaj przestaną płynąć łzy
Niech powie ktoś, że na mnie czeka,
Że tęskni i , że chce po prostu ze mną być
By dzień radośnie za dniem płynoł
By słońce nam świeciło
I by marzenie się spełniło
To jedno............. najprawdziwsze

8395 wyświetleń
48 tekstów
0 obserwujących
  • Cris

    22 October 2016, 12:02

    ''Bólowi zadać ból...''
    wymowny
    :)