Menu
Gildia Pióra na Patronite

| przykrość |

Przykrość oplata mnie jak Twoje ramiona
rzuciłeś więc krwawię skargą ciętą
runęłam na kolana lecz powstałam, obecnie mówię
„kocham Cię”, wierze w NASZE przeznaczenie
całość TY i JA zwalczymy świata niczyj…

17 079 wyświetleń
50 tekstów
0 obserwujących
  • marka

    22 September 2011, 20:37

    Najgorsze bóle to te miłosne.