Menu
Gildia Pióra na Patronite

boli...
więc żyjesz
czujesz...
wiec jesteś

by z kręgu nicości
wyjść
uderzasz głową w
kant

by wzlecieć do
gwiazd
dźwigasz kulę u
nogi

by ogrzać zamarznięte
serce
wzmiecasz pożar
chwili

by wreszcie stanąć na
nogach
dumnie kroczysz na
rzęsach

boli...
więc żyjesz
czujesz...
więc jesteś

5394 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
  • Cris

    30 September 2016, 11:24

    dobry wiersz.
    :)