Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niespełnienie

Boli serce moje, kiedy odejść muszę.
Odejść od Ciebie, gdyż ja tracę duszę.
Od trucizny miłości moje serce płonie.
Zgasić by je mogły tylko Twoje dłonie.

Słuchaj - jak me serce powoli zanika.
Była w nim miłość niespełniona, dzika.
Powoli opadają me nabrzmiałe powieki.
Bym już nic nie widział i nie czuł na wieki.

Wiem, że dla Ciebie niewiele ja znaczę.
Lecz uniosę swą duszę i Ciebie zobaczę.
Bezcieleśnie utulę, ucałuję Twe dłonie.
Ja już serca nie mam, więc co we mnie płonie ?

4889 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
  • barszczuś

    17 April 2010, 16:31

    Przeprzeprzepięknie, cudownie, niesamowicie ;)
    Czekam na jeszcze

  • dark angel

    17 April 2010, 15:13

    świetny.