Menu
Gildia Pióra na Patronite

Boli mnie głowa, a w oczach są łzy,
Chciałbym abyś obok była właśnie ty,
Bo nie mogę bo sił mi braknie,
W ciemności moje truchło wpadnie,
Te myśli nie chciane te myśli przeklęte,
A wszystkie w moje durne serce zaklęte,
Jak żyć siebie zapytuje,
I w pustkę się nasłuchuje,

2122 wyświetlenia
16 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!