Menu
Gildia Pióra na Patronite

NIE... cierpię

Boli...
jak patrzysz na mnie obojętnym wzrokiem
Boli...
jak rozmawiasz ze mną od niechcenia
Boli...
jak uśmiechasz się szyderczo
Boli...

Wyciskasz mi łzy
Zabrałeś mi uśmiech
Zabrałeś wszystkie sny

Nie cierpię...
kiedy udajesz ze mnie nie znasz
Nie cierpię...
kiedy robisz mi na złość

I cierpię wiedząc że jestem dla ciebie nikim...

http://www.youtube.com/watch?v=qHJdklukGRA

8462 wyświetlenia
73 teksty
8 obserwujących
  • Odchłań

    24 January 2013, 01:50

    dziękuję Agnieszko i również pozdrawiam

  • agniecha1383

    24 January 2013, 01:25

    boli lekceważenie...pozdrawiam..
    podoba mi się...