Menu
Gildia Pióra na Patronite

do nigdy

bolesne jest żegnaj
powiedziane za szybko
mimo gardła ściśniętego

niesprawiedliwy los
nie uprzedził
ze to żegnaj to do nigdy

milczałam ale
powiedziałabym tak wiele
gdybym tylko wiedziała

że odchodzisz tak wcześnie na wieki wieków

7346 wyświetleń
71 tekstów
8 obserwujących
  • BO.TAK.

    18 March 2015, 21:18

    i to jak....