Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 6 November 2021

bolą mnie półsłowa
marzenia niespełnione
zgaszone gwiazdy
zaćmienia słońca

boli wiara
nadzieja
niepełna dusza
pogniecione serce
w którym wciąż mieszkasz

boli mnie życie
pustka
i drugi brzeg
na którym nie czekasz

13 816 wyświetleń
144 teksty
14 obserwujących
  • mill

    20 November 2015, 14:29

    ...wow ...piękny ...wręcz idealny bo lekkim piórem pisany ;).....

  • PainWithoutLove

    10 November 2015, 22:38

    pięknie dziękuję Wam :)

  • Malusia_035

    10 November 2015, 20:04

    bardzo ładny

    Pozdrawiam :))

  • DnL

    6 November 2015, 20:06

    Wart zatrzymania się....
    Pozdrawiam.

  • Cris

    6 November 2015, 20:04

    Wzruszający i bardzo ładny...
    Pozdrawiam serdecznie :)