Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ból przywołuje wspomnień czar
Chwile wspaniałe, choć bywały ulotne.
Na serca dnie głęboko ukryte.
Czas pokazał ,co prawdą było.
Zostawiając kłamstw gorzki smak.
Tęsknota, co dręczy dusze.
Smutek oczom wylewa łzy.
Myśli kłębią się w głowie.
Serce …
Choć zranione kocha…
I kochać chce nie przerwanie.
Czuje i nie przestanie.
Pamięta chwile dobre i złe.
Bo wszystko, to co piękne i nie zapomniane.
Od początku do końca wyryte na dnie.
Na długo tam zostanie schowane

15 965 wyświetleń
67 tekstów
3 obserwujących
  • 17 October 2016, 12:52

    może weź PiEm. Szybko działa. Mnie pomaga

  • wdech

    17 October 2016, 12:47

    wiesz Adea /czy jak ci tam/

    weź tabletkę