Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kielich Winy

Ból mnie wypełnia
jak kielich jest wypełniony winem
moja dusza niewinna
została splamiona czynem.
Czynem tak czerwonym i cierpkim
jak wino
po którym łzy gorzkie
po twarzy mi płyną...

6059 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!