Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 27 January 2023

prze_szkoda

boję się że w moich oczach
odnajdziesz dom
że będziesz chciał w nim zamieszkać

a ja nie będę potrafiła
przestać wznosić murów
przez które trzeba będzie przeskoczyć

i w końcu
odbijemy się sobie
rzucając w przepaść

147 026 wyświetleń
1739 tekstów
256 obserwujących
  • mistcat.

    31 July 2023, 20:03

    Ładniste :)

  • _nomercy_

    8 April 2023, 23:09

    piękne.

  • .Rodia

    9 February 2023, 18:30

    zwolnij murarza i będzie po kłopocie

    mury są dobre, dobrze się pod nimi myśli
    potem stają się całkiem małe
    kiedy my już całkiem duzi