Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pomóż mi

Boję się...
,że nikt mnie nie rozumie.
,że tracę rozum.
,że przestałam go Kochać, a przecież nie miałam do tego prawa.
,że zmarnowalam mu życie.
,że marnuję swoje.
,że nigdy już nie będę szczęśliwa.
,że już zawsze będę sama pośród tych wszystkich ludzi dookoła mnie.
Boję się, a Ciebie przy mnie nie ma, Tato...

3586 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!