Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Boję się, że gdy przestanę pisać
zasnę nie myśląc o Tobie.
I otworzę oczy, które zobaczą przyszłość,
a dłonie przestaną kurczowo trzymać się Twojej poduszki.
A jeśli pamięć przegra z czasem,
to proszę wybacz, że znów zaczęłam żyć
tym razem bez Ciebie.

5814 wyświetleń
41 tekstów
1 obserwujący
  • Salomon

    1 July 2017, 01:09

    Bardzo mi sie podoba :)