Menu
Gildia Pióra na Patronite

*

Boję się kochać, myśleć o miłości
Wolę żyć sama, bez tęsknot i radości
Boję się marzyć, wolę uciekać
Życie przestało już na mnie czekać

156 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!