Menu
Gildia Pióra na Patronite

Można nie móc.

Bogowie moi co ja z was mam! Z świadomości mojej jesteście a i tak wola wasza nieodgadniona nade wszystko pożądanie rozpalacie i o ukojenie ciężko. Ciężki to los rozumieć wszystko, a po wiedzę tą nie chcieć sięgać, by móc zaczerpnąć rozkoszy z początku którym się jest.

3922 wyświetlenia
67 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!