Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bóg zagląda do nas od święta,
Diabeł ciągle jest przy nas,
kto tutaj jest bezinteresowny?
Ten do którego się modlisz czy przeklinasz?

3904 wyświetlenia
39 tekstów
1 obserwujący
  • Duch_Eonu_86

    24 August 2022, 23:15

    Co to za stek bzdur