Menu
Gildia Pióra na Patronite

Od Teraz To Możliwe

Bóg marzenia przysłał mi na silnym wietrze
przez gałęzie drzew przepięknych Sowich Gór ...
od tej pory moje życie będzie lepsze,
porozwiewał wiatr przeszłości resztki wiór.

Uwierzyłem w to, że mogę dostać szczęście
i że w planie Bóg miał by mnie przywieść tu ...
me marzenia mogą spełnić się nareszcie
tylko w pełni muszę ja zaufać mu.

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!